Νυχτερινή Ζωή Στο Μιλάνο

Βγήκαμε και διασκεδάσαμε στα καλύτερα νυχτερινά κλαμπ του Μιλάνου, και αυτή είναι η λίστα μας με τα καλύτερα που πρέπει να επισκεφτείς εάν βρεθείς στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας.
Νυχτερινή Ζωή στο Μιλάνο

Πλησιάζει η ημερομηνία που θα επισκεφθείς το Μιλάνο στην Ιταλία και θα ήθελες να γνωρίζεις τα πάντα σχετικά με την νυχτερινή διασκέδαση; Σε αυτό το άρθρο θα βρεις ότι χρειάζεσαι για τα πιο γνωστά Clubs της πόλης.

1. Bobino Club

Ένας περικυκλωμένος χώρος από δερμάτινους καναπέδες και με την τοίχο από τούβλα που σε ταξιδεύει σε άλλη εποχή. Το Bobino Club προσφέρει μια ποικιλία από μπουφέ ενώ παράλληλα σου παρέχει τα καλύτερα coctails στην τιμή των 10€. Τα Σάββατα μαζεύει αρκετό κόσμο με πολύ διάθεση για χορό και ξέφρενο πάρτι. Όσοι πήγαν έστω μία φόρα ξαναπήγαν και δεύτερη.

bobino.it

2. Alcatraz

Ένα από τα πιο γνωστά Club στο Μιλάνο που παρέχει τρεις μουσικές σκηνές ώστε να επιλέξεις που ταιριάζεις καλύτερα. Οι σκηνές είναι η μία δίπλα στην άλλη οπότε είναι αρκετά προσβάσιμος χώρος. Επίσης προσφέρει χώρο καπνιστών μέσα στο Club το οποίο είναι πολύ βολικό για τους χρήστες.

https://alcatrazmilano.it

3. Gattopardo

Μια εκκλησία που φιλοξενεί αυτό το απίστευτο Club με χριστιανική αρχιτεκτονική, προσκαλώντας τους μεγαλύτερους artists για μια αξέχαστη βραδιά. Εκτός από τους artists όμως υπάρχουν εκδηλώσεις με aerial performances που θα κάνουν την νύχτα σου ξεχωριστή.

https://www.ilgattopardomilano.com

4. Dude Club

Αν ψάχνεσαι για κάτι λιγότερο τουριστικό το οποίο διαθέτει ηλεκτρονική μουσική τότε βρήκες το Club που σου ταιριάζει. Όταν άνοιξε το Club το 2011 το σλόγκαν τους ήταν “Κάθε μουσική πρέπει να είναι καινοτόμα” και φροντίζουν να παραμείνουν σε αυτήν την φιλοσοφία. Το κλαμπ είναι ανοιχτό δύο φορές την βδομάδα την Παρασκευή και το Σάββατο για να απολαύσεις δύο μέρες με τους καλύτερους Dj’s στον τομέα τους.

5. Bana Club

Αν ψάχνεις African Nights, Latin Nights και πολλές παραπάνω όμορφες διαμορφώσεις τότε ανακάλυψες την στάση σου. Το Bana Club έχει μεγάλη αρμονία μεταξύ της μουσικής και των θαμώνων της μετατρέποντας το σε πιο πρωτότυπο και ταιριαστό κλίμα στο σύνολο του.

6. Justme

Μια μοναδική τοποθεσία από τον διάσημο αρχιτέκτονα Italo Rota στην καρδιά του Μιλάνο. Το συγκεκριμένο Club προσφέρει από μία αξέχαστη βραδιά έως και εταιρικά πάρτι, ελίτ εκδηλώσεις και γευστικές εμπειρίες.

https://justmemilano.com

Discover more from Travel Brothers

Subscribe to get the latest posts to your email.

Ιορδάνης Σακαλάκης (Jordan Sakalakis) Travel Brothers
Αρθρογράφος

Ιορδάνης Σακαλάκης

Με την τρέλα για ταξίδια να κυλάει στο αίμα του, ο Ιορδάνης έχει ταξιδέψει αρκετές χώρες εντός και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης με ωτοστόπ. Έχει εργαστεί σε πολλαπλές χώρες, έχει γνωρίσει εκατοντάδες ανθρώπους και μέσα από το Travel Brothers μοιράζεται όλες τις μοναδικές ιστορίες και εμπειρίες που μάζεψε απ’ τα ταξίδια του.
Social:

Σχολιάστε