Σχετικά

Καλώς όρισες στο Travel Brothers, τον απόλυτο προορισμό για τους λάτρεις της περιπλάνησης και των ταξιδιών. Ο Ιορδάνης και ο Παναγιώτης Σακαλάκης, δύο αδέρφια με πάθος τα ταξίδια, τις περιπέτειες και τα συναρπαστικά τοπία της μητέρας φύσης, ανακαλύπτουνε παρέα τον κόσμο και μοιράζονται τις εμπειρίες τους.

Ιορδάνης Σακαλάκης (Jordan Sakalakis) Travel Brothers
ΣΧΕΤΙΚΑ

Ιορδάνης Σακαλάκης

Με την τρέλα για ταξίδια να κυλάει στο αίμα του, ο Ιορδάνης έχει ταξιδέψει αρκετές χώρες εντός και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης με ωτοστόπ. Έχει εργαστεί σε πολλαπλές χώρες, έχει γνωρίσει εκατοντάδες ανθρώπους και μέσα από το Travel Brothers μοιράζεται όλες τις μοναδικές ιστορίες και εμπειρίες που μάζεψε απ’ τα ταξίδια του.

Διάβασε τα άρθρα του Ιορδάνη

ΣΧΕΤΙΚΑ

Παναγιώτης Σακαλάκης

Με τρέλα για το Cross-Country, Hard-Trail και Super Enduro MTB, ο Παναγιώτης περνάει το μεγαλύτερο μέρος του ελεύθερου χρόνου του πάνω σε βουνά και Bike Parks. Με στόχο να επεκτείνει ακόμα περισσότερο τις ταξιδιωτικές του εμπειρίες και στο εξωτερικό, ακολουθεί τον μικρότερο αδερφό του σε όποιο μέρος θέλει να τον πάει.

Διάβασε τα άρθρα του Παναγιώτη

Παναγιώτης Σακαλάκης (Panagiotis Sakalakis) - Travel Brothers

Αλλά δεν είμαστε απλώς δύο περιπλανώμενοι, είμαστε επαγγελματίες εν κινήσει! Μέσα από το Travel Brothers δεν μοιραζόμαστε μόνο τις προσωπικές μας εμπειρίες και υλικό από τα ταξίδια μας, δεσμευόμαστε να μοιραζόμαστε ανεκτίμητες πληροφορίες και πρακτικές συμβουλές σχετικά με την εργασία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μέσα από το περιεχόμενο μας θα έχεις την δυνατότητα να ανακαλύψεις συμβουλές, κόλπα και εμπειρίες από πρώτο χέρι σχετικά με την εύρεση εργασίας και τις προκλήσεις πάνω σε διαφορετικά εργασιακά περιβάλλοντα παγκοσμίως.

Το Travel Brothers είναι ο δικός μας τρόπος και ο προσωπικός μας χώρος για να σε βοηθήσουμε να ανακαλύψεις τον κόσμο μέσα από τα δικά μας μάτια.

Από συμβουλές και οδηγίες για ωτοστόπ, solo και ομαδικά ταξίδια, έως και εμπειρίες από εργασίες στο εξωτερικό, το Travel Brothers είναι η νούμερο ένα στάση για νέους και παλιούς ταξιδιώτες.

Πρόσφατοι Προορισμοί του Ιορδάνη

 1. Γαλλικές Άλπεις
 2. Κωνσταντινούπολη, Τουρκία
 3. Ρουμανία
 4. Αθήνα, Ελλάδα
 5. Πάρος, Ελλάδα

Ο εξοπλισμός μας

 • Nikon D5200 DSLR
 • Custom Desktop PC
 • HP 250 G4 Laptop
 • GoPro Hero10 Black

Social Media

Πρόσφατοι Προορισμοί του Παναγιώτη

 1. Μετέωρα
 2. Αθήνα
 3. Μιλάνο, Ιταλία
 4. Σκρα, Κιλκίς
 5. Οροσειρά Μπέλλες

Ξεκίνα από εδώ

Είσαι καινούργιος/α στο blog; Διάβασε τα πιο πρόσφατα άρθρα που έχουμε γράψει και κάνε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα που δημοσιεύουμε, καθώς επίσης και έξτρα αποκλειστικό υλικό.


Discover more from Travel Brothers

Subscribe to get the latest posts to your email.